Kavárna

Kavárna – interiér kavárny zpracovala architektka Beranová. Vzrušující návrh, který přinésl nový život a přitažlivost do podniku v Dačicích. Nepomůžeme vám vybrat šikovného baristu, ale pokud vlastníte kavárnu nebo zvažujete splnit si svůj sen v podobě nové, můžeme vám pomoci s designem.

Kavárnictví nepatří jako spousta dalších živností k těm, které provozujeme pouze pro peníze. Člověk pro tuto práci musí mít určité vlohy. Pokud pomineme lásku, vytrvalost, a chut k této profesi, pak hraje důležitou roli i interiér. Pokud tímto vším disponujete, máte správně nakročeno k tomu stát se úspěšným kavárníkem ve vašem okolí.

Poslední co vám může stát v cestě za úspěchem, může být pěkný a vkusný interiér.

Jak na to?

  1. Krok – finance. Většina z nás nemá neomezený rozpočet a není to žádná ostuda. Vždy musíte vědět, kolik si můžete do podniku dovolit investovat.
  2. Důkladně zhodnoťte současný stav prostoru, nebo představu o slylu nové kavárny. Zjistěte, co se vám líbí a co ne.
  3. Krok třetí cíl redesignu. Chcete zvýšit pohodlí zákazníků? Nebo zlepšit efektivitu provozu? Zvýšit návštěvnost nebo prodej produktů? Zvažte tyto faktory a definujte směr vašeho interiéru.
  4. Průzkum – zajímejte se o názory svých zákazníků. Mohou poskytnout cenné nápady a připomínky ohledně toho, co by chtěli změnit či vylepšit. U nového iteriéru udělejte analýzu věkové skupiny, pro kterou kavárnu připravujete.
  5. Dispozice – popřemýšlejte o optimální dispozici uspořádání vaší kavárny. Zvažte různé zákaznické zóny pro relaxaci, práci nebo setkávání se přáteli. Ujistěte se, že tok zákazníků nebude narušen a že personál bude mít efektivní prostor pro práci.
  6. Design kavárenského prostoru – vyberte a nakombinujte vhodné barvy, nábytek a dekorace, které odpovídají vašemu stylu tak, aby atraktivně reprezentovali vaši značku. Můžete zvážit možnosti jako je využití přírodního světla, zelené rostliny nebo umělecká díla, což bývá častou dekorací kavárenských prostor.
  7. Technologické zázemí pro zákazníky – zvažte, jak byste mohli integrovat moderní technologie, jako jsou digitální objednávkové systémy, Wi-Fi, nebo nabíjecí stanice pro mobilní telefony, aby se zlepšil komfort zákazníků.
  8. Pokud si nevíte rady, oslovte architekta / designéra, který vám rád se vším pomůže.

S těmito kroky byste měli být schopni vytvořit efektivní a atraktivní novou kavárnu nebo její rdesign

Interiér kavárny - proč od nás?

  • Jsme bytový designéři / architekti s 15ti letou zkušeností v oblasti bytových interiérů. Nabízíme návrhy, poradenství a realizace interiérů. Navrhujeme jak nové interiéry, tak i zajistíme částečné či komplexní rekonstrukce bytu, bytového jádra a domů za rozumnou cenu.
  • Návrh je nejlevnější způsob jak Vás vyvarujeme možných chyb, kterých se můžete při realizaci interiérů dopustit. I levně může znamenat kvalitně. Zároveň Vám zajistíme  nejoptimálnější poměr  cena a kvalita dodaných služeb i materiálů.
  • Vytvoříme harmonogram prací, nákresů instalací a okótování nábytku komerčních i soukromých interiérů
  • Případné názory zákazníků na naši práci (příp. diskuze) naleznete  v sekci reference / doporučení zákazníků
  • Dále nabízíme návrhy komerčních interiérů a firem. Vyřešíme prostory kadeřnických salónů, sladíme design jednacích místností, kanceláří, obchodů, kaváren, barů, restaurací s firemní identitou